Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
3 berichten.
Guido van Ipenburh Guido van Ipenburh uit Woudenberg heeft geschreven op 16 november 2019 om 23:26
Wat een geweldige intocht Sint en zijn dansende pieten in combinatie met die mooie auto's. En natuurlijk al die blije gezichten van jong en oud. Mooi gezicht, heb ervan genoten. Iedereen bedankt.
Beheerdersantwoord van: Ruud Stuivenberg
Beste Guido, Bedankt voor je berichtje. Wij zijn blij te horen dat onze inzet zo wordt gewaardeerd. Sint en zijn Pieten waren ook erg tevreden. Zien we je bij de andere activiteiten ook weer? 23 september puzzelmiddag en 29 september de lampionnenoptocht. Groet, Ruud Stuivenberg.
Klaas Haitsma Klaas Haitsma uit Woudenberg heeft geschreven op 2 december 2018 om 11:16
Wat een inzet, zoveel zwarte Pieten die de kinderen spannende dagen bezorgen. Al 10 tallen jaren fotografeer ik, soms namens Fotokring Flits langs de routes die de organisatie heeft uitgestippeld. Vele jaren kreeg ik verzoekjes om foto’s te delen. Ook plaats ik foto’s bij de Woudenberger en zet daar tekst bij ter aanmoediging en ondersteuning. Helaas ging ik ervan uit dat de winkeliersvereniging dit ook dit jaar organiseerde maar dit is niet juist. Goed om te weten. Stichting Vrienden van Sinterklaas Woudenberg doet sinds 2016 alle Sint activiteiten. Goed werk. Afz. Klaas
Beheerdersantwoord van: Ruud Stuivenberg
Bedankt voor je complimenten Klaas. De winkeliersvereniging is natuurlijk wel onze belangrijkste sponsor. Zonder hen en veel andere gulle gevers kunnen wij dit feest niet organiseren.
Jurgen Jurgen uit Woudenberg heeft geschreven op 17 november 2018 om 19:09
Dankje wel sint voor het super feest in woudenberg. Het was een leuke intocht
Beheerdersantwoord van: Ruud Stuivenberg
Dank je wel Jurgen. Sinterklaas vond het ook weer erg gezellig in Woudenberg.