Programma 2022

Het programma van Sinterklaas in Woudenberg

Ook dit jaar is de Sint weer in Woudenberg en er staan een hoop activiteiten gepland. Hieronder kan daarover alle informatie gevonden worden.

Intocht van Sinterklaas
zaterdag 12 november 2022
14:00 tot 16:30

We houden net als afgelopen jaar een optocht in plaats van een intocht die door het dorp heentrekt. Op de foto kunnen jullie de route van dit jaar bekijken. We beginnen de optocht om 14:00 vanaf de Europaweg en verwachten rond 16:30 op de Europaweg de optocht te eindigen. Helaas kunnen we niet door elke straat heen komen. Volgend jaar hebben we daarom weer een andere route door andere straten uit ons mooie dorp. De pieten hebben dit jaar weer lekkere pepernoten, mandarijnen en glutenvrije pepernoten bij zich en hebben er veel zin in!

De route

Startpunt: Europaweg
Ter Maatenlaan – Van Steenbergenlaan – Heinelaan – Van Beeklaan – Europaweg – Stationsweg West – Rozensingel – Magnoliasingel – Het Wencum –
Nico Bergsteijnweg – Stationsweg West – Dorpsstraat – Voorstraat – Vondellaan –
’t Schilt – Maarsbergseweg – Laanzicht – Rembrandtlaan
Eindpunt: Europaweg

Vossenjacht
zaterdag 19 november 2022
13:00 tot 16:00

Tijdens de vossenjacht ga je in het dorp opzoek naar pieten die een beetje gek gekleed zijn. Heb je een vossenpiet gevonden? Dan krijg je een handtekening van de piet op je stempelkaart. Stempelkaarten zijn vanaf 13:00 af te halen bij onze tafel bij het Cultuurhuis. Lever jij een volle stempelkaart in, dan maak je kans op leuke prijzen!

Lampionnenoptocht
vrijdag 25 november 2022
19:00 tot 20:30

We verzamelen bij het gemeentehuis met onze lampionnen. We vertrekken naar Dalhuysen om Sinterklaas naar bed te brengen. Daar aangekomen kan iedereen genieten van een beker warme chocolademelk.

Ontbijten met Sinterklaas
zaterdag 26 november 2022
09:30 tot 11:30

Deze ochtend gaan we samen met Sinterklaas en een aantal pieten ontbijten. Naast het ontbijt gaan we ook bingo doen met hele leuke prijzen! Dit doen wij in onze tent op de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Voor deze activiteit moet je je vooraf aanmelden. Klik op de link om aan te melden:
https://forms.gle/TbaB66Yw4YqeA1DG9 

Dorpsfeest
zaterdag 3 december 2022
13:30 tot 16:30

Tijdens het dorpsfeest is er van alles te doen. Dansen op de muziek die de DJ draait, knutselen, er zijn dansworkshops waar je aan mee kan doen, je kan geschminkt worden en er staat een stroopwafelkraam voor de lekkerste tussendoortjes! Het dorpsfeest is in onze tent op de parkeerplaats van de Albert Heijn.